Vi ankom på Ærø kl. 18 og blev taget i mod af Hans på kajen. Han havde taget Ærøs gæsteflag med til os, og det røg naturligvis straks til tops på Awareness. Stor var glæden over at ses igen og historierne fra rejsen flød i en lind strøm J.

Efter Hans var gået og sulten havde meldt sig alvorligt, cyklede vi Marstal rundt for at finde et sted at få grillkyllinger med pommes frites og ikke mindst remoulade til John, som havde savnet det sidste i mindst et halvt år. Midt i maden meldte Niels sin ankomst, så vi skyndte os retur til båden.

Niels havde medbragt en flaske med bobler, som vi delte, mens vi fortalte flere historier fra rejsen. Efterhånden var det blevet så koldt, at vi måtte tage tæpper over de bare sommerben. Tiden løb i det gode selskab, så det længe ønskede bad blev udsat til næste dag. Hvad betyder en dag fra eller til, når det er så længe siden, vi er blevet vasket? J

21/7: Vi ligger i Marstal J(Her får I en opsamling fra 13-20/7-11 )

Vi ankommer til Odense havn søndag den 24/7 kl. 16.00, om vejr og vind vil det J 24/7: 16.00 ankom vi til Odense HavnJJJ.